Välj en sida

Abc

Utveckla ditt  varumärke…

Varumärkesutveckling

Marknadsföring

Designtryck

E-handel

Grafisk profil

Det är väldigt viktigt att spegla företaget rätt även genom det grafiska; på affischer, på hemsidan och alla sociala medier. Färger, typsnitt och grafiska element ingår i den visuella kommunikationen. Syftet med en grafisk profil är att kunna kommunicera enhetligt och på så sätt bygga ett starkt varumärke. 

Enkel hemsida

Väljer du mitt billigaste paket kostar det 5999kr ex moms då ingår en startsida och en undersida. Det är den tid jag lägger ner på att göra din hemsida och min kunskap som du betalar för. Fler undersidor tar självklart längre tid och kostar därav lite mer. För att du ska få ett exakt prisförslag baserat på dina önskemål fråga gärna om offert.

Skräddarsydd hemsida

Vill du själv tycka till och designa i detalj är startpriset från 8999kr ex moms då ingår fem support timmar gratis + en startsida och en undersida. För att du ska få ett exakt prisförslag baserat på dina önskemål fråga gärna om offert.

U

SEO + Google Maps

Sökordsoptimering + Google Maps paket.

T

SEO Månadsvis

Effektivisera din SEO på månadsbasis enligt öv.

Sociala medier | Design & underhåll

Skräddarsydda bilder för din Instagram och Facebook i marknadsföringssyfte som inlägg men även storys.

Löpande arbete rekommenderas.

Serviceavtal

Enligt kontrakt på konsultbasis.

"Jag är väldigt nöjd med min hemsida, snygg design och upplägg. Amar återkopplar snabbt och ställer upp i alla lägen. Guld värt!"

Med vänlig hälsning, Pia
www.piashundkommunikation.se

"Västkust IT-Design har bistått oss med uppbyggnad av en hemsida för vår medicinska klinik. Hemsidan är välfungerande och anpassades efter våra behov. Västkust IT-Design har varit prisvärda och tillgängliga under hela vårt samarbete."

Med vänlig hälsning, Simon
www.idr-medical.se

"Ett fantastiskt samarbete under hela utvecklingstiden. Västkust IT Design är ett kreativt företag som bryr sig om sina kunder samt visar djupt engagemang och omsorg."

Med vänlig hälsning, Alex
www.taxcroconsulting.se

Utvalda favoriter

Hemsida

Apputveckling

Google Analytics

SEO Optimering

Missa inga erbjudanden!