Redo att skräddarsy din hemsida?

Tjänster

Enkel hemsida

En hemsida kan byggas väldigt enkel men även avancerad med massa funktioner och externa system som ska integreras.

Väljer du mitt billigaste paket kostar det 5999kr ex moms då ingår en startsida och en undersida. Det är den tid jag lägger ner på att göra din hemsida och min kunskap som du betalar för. Fler undersidor tar självklart längre tid och kostar därav lite mer. Fråga gärna om offert och kom igång med din hemsida redan idag!

Företagssida

Innehåller följande sidor ; 
Startsida, om oss, kontakt, tjänster och en valfri sida. Mailfunktion samt en karta ingår under kontaktsidan så användarna som är inne på sidan enkelt kan hitta till er.

Grafisk profil

Det är väldigt viktigt att spegla företaget rätt även genom det grafiska; på affischer, på hemsidan och alla sociala medier. Färger, typsnitt och grafiska element ingår i den visuella kommunikationen. Syftet med en grafisk profil är att kunna kommunicera enhetligt och på så sätt bygga ett starkt varumärke. 

SEO Strategy

Att hamna högt på Google kan ta tid och med SEO jobbar man successivt. Viktiga faktorer är HTML taggar, rubriker och se till att inkludera viktiga nyckelord etc.

Bilder för sociala medium

Skräddarsydda bilder för din Instagram och Facebook profil, både i marknadsföringssyfte men även för live-storys i realtid. 

"Jag är väldigt nöjd med min hemsida, snygg design och upplägg. Amar återkopplar snabbt och ställer upp i alla lägen. Guld värt!"

Med vänlig hälsning, Pia
www.piashundkommunikation.se

"Västkust IT-Design har bistått oss med uppbyggnad av en hemsida för vår medicinska klinik. Hemsidan är välfungerande och anpassades efter våra behov. Västkust IT-Design har varit prisvärda och tillgängliga under hela vårt samarbete."

Med vänlig hälsning, Simon
www.idr-medical.se

"Ett fantastiskt samarbete under hela utvecklingstiden. Västkust IT Design är ett kreativt företag som bryr sig om sina kunder samt visar djupt engagemang och omsorg."

Med vänlig hälsning, Alex
www.taxcroconsulting.se

Utvalda favoriter

Hemsida

Apputveckling

Google Analytics

SEO Optimering

Missa inga erbjudanden!