Välj en sida

Tidigare uppdrag, klienter & projekt.

Mitt ansvar upphör först när mina kunder är nöjda, så har jag blivit en uppskattad samarbetspartner till ett flertal företag.

Mitt arbetssätt präglas alltid av ett helhetsperspektiv där jag säkerställer att hemsidan blir representativ för verksamheten. Genom att säkerställa att sidorna har relevant och optimerat innehåll så blir sökmotoroptimering (SEO) även en naturlig del av arbetets gång. Fråga om du undrar mer!

Vad är en bra hemsida?

För att en hemsida ska leva upp till såväl dina egna som dina besökares förväntningar, så är det viktigt att den har utformats med helheten i åtanke.

Vad förväntar sig besökare för information?

Genom att göra det enkelt att direkt hitta den information som efterfrågas så blir besöket en mer positiv upplevelse.

Hur går man vidare?

Kontaktinformation möjliggör för besökare att ta steget till att faktiskt använda den tjänst som hemsidan förmedlar.

SEO

Optimerat innehåll gör att hemsidan blir enklare att använda, och ser även till att den snappas upp av sökmotorerna. Det gör att du inte behöver anstränga dig lika mycket för att hitta kunder.

När du anlitar mig så har du tagit första steget mot en mer optimerad och genomslagskraftig hemsida. På sikt kan jag även se till att din sida hamnar så högt upp som möjligt på Google.

Resultat

165%

Med SEO-optimering får du fler besökare för varje vecka som går…

"Västkust IT Design har hjälpt till oerhört mycket med marknadsföringen av vår hemsida, sociala medier och Google. Vi har hamnat högt upp på Google och med massa bra recensioner, stort tack!"

Mvh George – www.gyroskungen.se

Utvalda favoriter

Hemsida

Apputveckling

Google Analytics

SEO Optimering

Missa inga erbjudanden!