Välj en sida

Mitt namn är Amar och jag driver Västkust IT-Design. Namnet kommer från staden jag vuxit upp i, staden vid havet Lysekil. Idag bor och arbetar jag som IT-konsult i Göteborg. Parallellt med mitt vardagliga jobb, har hobbyn varit sport, sälj, marknadsföring och systemutveckling i kombination av ”en näsa för affärer” samt ett genuint intresse för kunder.

Från mun till mun spred sig ryktet ”om bra hemsidor, till rimliga priser” så privatpersoner och småföretagare börja kontakta mig vilket i sin tur lett till större kunder.

UTBILDNING
Jag bestämde mig ganska lätt för tekniken efter tre år på de tekniska gymnasieprogrammet. Direkt efter gymnasiet, 2013 kom jag in på utbildningen ”Systemutveckling IT & Samhälle” i Trollhättan på Högskolan Väst och sista året fick jag chansen att åka till Shanghai som utbytesstudent.

VÄSTKUST IT DESIGN
2016
Starten: Hemsidor till vänner men från mun till mun i lilla Lysekil spred sig detta och allt fler vänner och företagare längst Bohuskusten började att kontakta mig. Från en hobby till en firma och idag ett bolag.

2021, Idag:
Konsult/Webbutvecklare för atleva.se

Jag hjälper dig gärna med diverse IT Konsultation;

  • Utveckling av hemsidor – WordPress
  • Marknadsföring på sociala medier
  • SEO optimering
  • App-utveckling
  • Diverse design för: Reklamblad, annonser eller tryck för kläder

Jag har lång erfarenhet från branschen och kan mycket för att din hemsida skall bli så bra som möjligt. Jag träffar dig gärna för att diskutera din kommande hemsida, undrar du mer om mig eller har frågor angående din hemsida kontakta mig gärna.

 

Ovan är mina senaste certifieringar som innefattar agil utveckling av produkt och ledarskap www.scrum.org 2020.

Vill du veta mer om mig?
Läs då inlägget av GLICKO.