Välj en sida

Jag föredrar tät kommunikation varje dag vid utveckling av din hemsida för att minimera chansen för missförstånd. Två avstämningsmöten per dag brukar räcka för de flesta. Dessa möten brukar ske digitalt genom mjukvaran zoom.

Du som kund är också delaktig i uppbyggnaden av hemsidan Ju tydligare krav, desto lättare blir det för mig att utveckla en färdig produkt som är skräddarsydd och anpassad efter dina behov och önskemål.

#STEG1 Plats och domännamn:

Du som kund köper plats och namn, plats är alltså servern där grejerna kommer att lagras som bilder, hemsida och mail mm.
Domännamnet kommer också att vara namnet på din hemsida samt mail. Det finns många viktiga faktorer att tänka på när man väljer ett webbhotell, jag hjälper dig gärna att välja rätt. För att slippa flytta sidan fram och tillbaka önskar jag gärna att du har ett webbhotell samt domännamn redo så jag slipper flytten som kan ta tid och ibland kosta. Fråga mig om prisvärda rabattkoder !

#STEG2 Innehåll:

Du tar fram innehåll för din hemsida (texter + bilder). Behöver du hjälp med att ta fram material hjälper jag gärna till för 500kr/h. Tiden reduceras drastiskt om allt detta redan finns på plats, så bäst är om du tar fram relevant information och sammanställer det i ett Word-dokument som du skickar till mig.

#STEG3 Utveckling:

Jag börjar implementera dina ideér enligt dina krav med vardaglig kommunikation, digitalt genom zoom/teams eller IRL. Finns du i annan ort tillkommer resekostnad vid besök.

#STEG4 Uppföljning:

Vid köp av en hemsida ingår en introduktionskurs till systemet WordPress vilket gör att kunderna får tillräckligt med kunskap för att kunna uppdatera sin hemsida vid behov. Det kan exempelvis vara inlägg, bilder och texter. En hemsida behöver alltid uppdateras med nytt innehåll och ibland med nya funktioner som oftast leder till högre försäljning. Jag finns alltid till hands om ni skulle behöva hjälp eller har några frågor kopplat till din hemsida. Hoppas vi hörs!